Isztriai félsziget

Umag

Az Isztria-i félsziget észak-nyugati részén, a szlovén határtól pár km-re fekszik, a rómaiak által alapított kétarcu város.

tovább »
Poreč

A nyugat-isztriai Poreč a horvát Adria minden bizonnyal egyik legfelkapottabb úticélja, ahol szinte lépten-nyomon szembetaláljuk magunkat a városka gazdag ókori, román kori és gótikus kultúrájának igen látványos lenyomataival.

tovább »
Rovinj

Rovinj Az Isztria-félszigeten, Pulától 30 km-re található a gazdag kultúrtörténeti és építészeti örökséggel rendelkező város.

tovább »
Vrsar

Porecs és Rovinj között a 12 km hosszú, 600 m széles festői öböl, a Limski-Fjord bejáratánál fekszik a népszerű üdülőhely, VRSAR.

tovább »
Pula

Pula, az Isztriai-félsziget déli csücskén fekvő város, fontos gazdasági és kulturális központ. Éttermek, kávézók, diszkók, élőzenés szórakozóhelyek várják a vendégeket.

tovább »
Duga Uvala

Duga Uvala 25 km-re található Pula településtôl, az Adria egyik legszebb, érintetlen, buja vegetációjú öble.

tovább »
Medulin

Medulin, a tengerparti szállodáiról és komfortos magánházairól ismert üdülőhely a félsziget déli csücskén, Pulától kb. 10 km-re található. Éttermek, kávézók, diszkók, élőzenés szórakozóhelyek várják a vendégeket.

tovább »
Rabac

A Kvarner öböl gyöngyszeme Rabac, fenyőerdővel és olajfákkal borított öbölben fekszik. Lassan mélyülő, aprókavicsos tengerpartja révén is közkedvelt.

tovább »