Dél Dalmácia

Klek

A Peljesac félszigettel szemben, Dubrovniktól 70 km-re északra, mészkőhegyek lábánál, festői öbölben fekvő üdülőhely a mediterrán növényzetben dús KLEK. Fekvése és pozíciója révén, tartalmas kirándulások kiindulópontja is lehet.

tovább »
Neum

Bosznia-Hercegovina tengerparti kijárata -NEUM, 4 km hosszú aprókavicsos, fokozatosan mélyülő, ill. kiépített strandszakasszal.

tovább »
Orebic - Peljesac félsziget

Korcula szigetével szemben helyezkedik el a 60 km hosszú, dús növényzetű, narancs ligetekben, szőlőskertekben gazdag és pálmafaligetekkel is rendelkező, gyönyörű félsziget, melynek fővárosa OREBIC.

tovább »
Korcula sziget

A 47 km hosszú sziget a dalmát szigetvilág legdélebbi részén helyezkedik el, mely az ezernyi horvát sziget egyik legszebbike.

tovább »
Lastovo sziget

A Horvát Adria a szárazföldről mérve legtávolibb szigete, illetve szigetei egy varázslatos mesevilágba, némileg a háborítatlan természet, a kristálytiszta tenger, a védett növényvilág és a történelmi múlt emlékei, valamint egy felejthetetlen nyaralás felé vezetnek bennünket.

tovább »
Dubrovnik

Ismerje meg végre Ön is a varázslatos Dubrovnikot, a Dél-Adria méltán világhíres gyöngyszemét, mely már jó ideje az ENSZ Világörökségeinek rangos sorában szerepel.

tovább »
Cavtat

Dubrovniktól 15 km-re, délre fekszik a kis, 2000 lakosú Cavtat, Horvátország egyik legdélebbi, és legidillibb nyaralóhelye. A dél-dalmáciai város régi, és gazdag történelemmel büszkélkedhet.

tovább »