Sporthotelek és Vendégházak Ausztriában

n_ajánlat kép

Egy elegáns parkban található, a 2011-ben teljesen felújított, szép bútorzatú szobákkal rendelkező kastélyszálló.

n_ajánlat kép

Idilli környezetben fekvő családbarát Sporthotel & Vendégház Bécs közelében a fiatalos nyaralást biztosítja.

n_ajánlat kép

A Ramsaui hegyvidék szívében gyönyörő tisztáson csodás kilátással a híres Erzberg-re - található ez a nyugalmat és igazi kikapcsolódást nyújtó Sporthotel & Vendégház. Érdemes a világ legnagyobb taxijával a Hauly nevezetű dömperrel megtekinteni a lenyűgöző látványt nyújtó vasércbányát.

n_ajánlat kép

A festői Mariazelltől mindössze 3 km-re egy kis kápolna mellett, az erdő szélén a található közelmúltban felújított vendégház, remek szolgáltatásokkal és konyhával várja vendégeit.

n_ajánlat kép

A festői Bleiburg városában található a 2009 őszén átadott ultramodern, szép bútorzatú sporthotel és vendégház. Az épület úgy lett kialakítva -mint úgynevezett energiaakadémia-vendégház-, hogy minél kevesebb energiafelhasználásra legyen szükség, ez az úgynevezett PASSZÍV-HÁZ.
A termek és szobák színe a ház energiafelhasználásának tükrében változik.
A ház egyben egy képzési centrum is, a megújuló energiák és az optimális energiafelhasználás témakörében.

n_ajánlat kép

2009-ben teljesen felújították, a festői szépségű -Ausztria földrajzi középpontjában fekvő- Bad Aussee központjához pár perces sétára épült vendégházat.

n_ajánlat kép

A festői Murau központjától 5 percre található népszerű vendégház, felújított modern szobákkal, kellemes kikapcsolódási lehetőségekkel. Innen indulnak a festői muravidék legszebb túraútvonalai.

n_ajánlat kép

A vendégház Oberwölz műemlékekben gazdag főterén található, mely Judenburg és Murau felöl is könnyen megközelíthető. Lachtal - Oberwöltz kiránduló- és síközpontjai pár perces autóútra fekszenek.

n_ajánlat kép

Stájerország legelegánsabb, világhírű turisztikai központja: Schladming. A városban: éttermek, sörözők, diszkók, teniszcsarnok, squash, uszoda, műjégpálya, jégteke, ill. lovasszánozás, paplanernyőzés, lőlégballonozásra van lehetőség.
A vendégház Schladming központjában, a sétálóutcában van, a Planai Bahnen közvetlen közelében.

n_ajánlat kép

A Sporthotel Kaprun központjában található, pár km-re a gleccserre vezető sífelvonók alsó állomásától.