Vrsar

Porecs és Rovinj között a 12 km hosszú, 600 m széles festői öböl, a Limski-Fjord bejáratánál fekszik a népszerű üdülőhely, VRSAR. Méltán közkedvelt, gyönyörű fekvése, zöld kis szigetei, történelmi nevezetességei, épületei, színvonalas szállodái és üdülőtelepei, apartmanjai által. Tengerpartja fokozatosan mélyülő, hol kavicsos, hol sziklás, vagy kiépített.


Nagyobb térképre váltás

n_ajánlat kép

Egész évben üzemelő közkedvelt szálloda a városközpontnál, közvetlen a tengerparton, kis domboldalon, zöldövezetben terül el. Igényesen berendezett, jól felszerelt színvonalas szálloda.
Elhelyezés: 2 ágyas légkondicionált, tus/WC-s szobák (TV/Sat., telefon, minibár). Pótágy csak a tengerre néző szobákban lehetséges!
Ellátás: svédasztalos félpanzió
Szolgáltatások: légkondicionált étterem, drinkbár, söröző, fedett tengervizes és nyitott édesvizű medence, szauna, masszázs, fitness, gyermerjátszópark, gyerekstrand, tenisz, asztalitenisz, minigolf, sportpályák, búvárközpont, vizisportok

n_ajánlat kép

Vrsar óvárosától 10 perc sétára, zöldövezetben, domboldalon álla Petalon félszigeten, az azonos nevű 2005-ben felújított üdülőfalu (csupán a közös helyiségek nem felújítottak).
Tengerpartja: fokozatosan mélyülő kavicsos, ill. sziklás.

n_ajánlat kép

Vrsar óvárosától pár perc sétára található a 2006-ban felújított elegáns szálloda-apartmanegyüttes. Két-három szintes épületei lépcsőzetesen helyezkednek el, a kavicsos, ill. sziklás és betonozott strand mentén.

n_ajánlat kép

Vrsar óvárosától 5 km-re, a Limski Fjord bejáratánál fekszik az egy vagy kétszintes villákból álló üdülőtelep, a sziklás, ill. napozórészekkel kiépített tengerparttól 100-150 m-re, homokos öböl közelében. A tenger, a strand és környezete, nemzetközi elismerést az un. Kék Zászlót kapta a fokozott tisztaságának köszönhetően.