Rovinj

Rovinj Az Isztria-félszigeten, Pulától 30 km-re található a gazdag kultúrtörténeti és építészeti örökséggel rendelkező város. Az apartmanok maximum 1500 m-re találhatóak a sziklás, köves tengerparttól.Nagyobb térképre váltás

n_ajánlat kép

Az Isztria-félszigeten, Pulától 30 km-re található az "Adria ékszereként" is emlegetett, gazdag kultúrtörténeti és építészeti örökséggel rendelkező város. Az óváros fölött magasodik a Szent Eufémia templom, az onnan induló szűk kis utcák és sikátorok, apró terek, gyönyörű paloták gazdag múltról tanuskodnak. A jól felszerelt, színvonalas apartmanok a strandtól 200-1200 m-re épültek Rovinjban ill. szomszédos üdülőfalvakban.
Budapesttől való távolság: kb. 610 km.

n_ajánlat kép

Rovinj óvárosától 4 km-re, Monsena üdülőövezetben, gyönyörű zöldövezetben épült apartmanok és bungalók alkotta üdülőfalu, szép kilátással a városra. Strandja kavicsos és sziklás.

n_ajánlat kép

Rovinj óvárosától kb. 3 km-re, délre található üdülőfalu, közvetlen a tengerparton fekszik. Kisebb egy illetve kétszintes épületekben találhatóak a felújított szobák és apartmanok.

n_ajánlat kép

A történelmi város az óvárostól 3 km-re, erdős környezetben elterülő szálloda-együttes, a kavicsos és sziklás strandtól 50-100 m-re. Főépület + melléképületek (depandancok) alkotják az üdülőkomplexumot. Hajó és buszjárat van a szálloda és a városközpont között.