Rabac

A Kvarner öböl gyöngyszeme Rabac, fenyőerdővel és olajfákkal borított öbölben fekszik. Lassan mélyülő, aprókavicsos tengerpartja révén is közkedvelt.


Nagyobb térképre váltás

n_ajánlat kép

Az Isztria-i félsziget keleti partjainál, a szépséges Labin városától 5 km-re fekszik a már a XIX. sz. végén, nyaralók által felfedezett RABAC. Az egykori halászfalut, ma az Adria gyöngyszemeként emlegetik. A hegyoldalba épült üdülővároska házaiból, szállodáiból csodás a kilátás a mélykék-mélyzöld tengerre és a Kvarner öböl szigetvilágára. Tengerpartja fokozatosan mélyülő, aprókavicsos.

n_ajánlat kép

A hegyek által körülvett, gyönyörű zöld környezetben fekvő üdülőkomplexum  a  Maslinica öbölben épült. A  szállodák( Mimosa, Nárcis, Hedera ) és az Oliva kemping Rabac központjától 500 m-re, a tengerparton találhatóak.  A jól felszerelt mobilhome-ok max. 450 m-re  fekszenek  a tengertől.

n_ajánlat kép

Rabac központjától 10 perc sétára, mediterrán növényzet ölelésében, a hol köves, hol kavicsos tengerparton található a több épületből álló szálloda-együttes.
Budapesttől való távolság: 600 km
Elhelyezés: 2-3 ágyas (pótágy) egyszerűen berendezett, többségében erkélyes, tus/WC-s szobák
Ellátás: svédasztalos félpanzió
Szolgáltatás: étterem, grill-étterem, söröző, táncterasz élőzenével, diszkó, nyitott tengervizes medence, felnőtt és gyerek animáció, tenisz, asztalitenisz, minigolf, vizisportok

n_ajánlat kép

A hegyek által körülvett, gyönyörű zöld környezetben fekvő szálloda-együttest 2002-ben újították fel. A Maslinica öbölben épült szállodák Rabac központjától 500 m-re,  a tengerparton  épültek.