Novi Vinodolski

Novi Vinodolski kedves, csinos, mediterrán hangulatú kis település a Crikvenicai Riviérán. Évről évre rengeteg visszajáró vendéget fogadnak. Sokan jobban szeretik, mint Crikvenicát, mert kevésbé városias, mégis zajlik az élet. A város Crikvenicától kb. 10 km-re, Selcétől pedig kb. 5 km-re fekszik délre.
Novi Vinodolskiban nagyon jók a strandok. Főleg a kiépített, betonos, és a sziklás vadstrandok váltakozása a jellemző. A Hotel Lišanj előtti öbölben a part homokos/aprókavicsos. Ezen a strandon vannak zuhanyzók, öltözők, strandröplabda pálya, búvárközpont, kávézók, fagyi árusok és étterem is. Lehet bérelni vízibiciklit, jet-skit, lehet „banánozni” vagy akár húzathatjuk magunkat motorcsónakkal, ejtőernyővel a hátunkon.
Délebbre haladva a San Marino szigettel nagyjából szemben van a Lopar nevű strand.

Ez ideálisabb lehet kisebb gyerekekkel, mert nyugalmasabb és a víz is lassabban mélyül. Innen érdemes elindulni, ha át szeretnénk úszni a szigetre.


Nagyobb térképre váltás

n_ajánlat kép

Krk szigettel szemben épült történelmi város, hangulatos sikátorokkal, szép terekkel, gyönyörű strandokkal és kellemes klímával. Crikvenicától csupán 10 km-re fekszik.
Strandja sziklás, köves, ill. kiépített.
Az 1-2-3-4-5 légteres, színvonalas apartmanok 200-600 m-re találhatóak a tengerparttól.
Budapesttől való távolság: kb. 540 km

n_ajánlat kép

Az óvárostól 15 perc sétára elhelyezkedő népszerű, egész évben nyitvatartó tengerparti szálloda.
Strandja: kiépített betonos, sziklás, ill. kavicsos.