SV. Filip I Jakov

Sv. Filip i Jakov egy romantikus kis település a Pašmani csatorna partján, nem messze Zadartól és Biograd na morutól. A számos festoi kis öböllel és szigettel tagolt zadari partszakasz egyik legszebb nyaralóhelye, ahol a vendégszereto helybéliek mindent megtesznek, hogy Ön a legnagyobb nyugalomban és kényelemben élvezhesse nyaralását.


Nagyobb térképre váltás

n_ajánlat kép

A Zadartól 23 km-re, délre fekvő, szép óvárossal, műemlékekkel rendelkező városka nevét, Fülöp és Jakab apostolokról kapta. Csodás a panoráma a várossal szemben fekvő Észak-Dalmát szigetekre. Az üdülőfalu a központtól kb. 300 m-re, az aprókavicsos, fokozatosan mélyülő tengerparton épült. A két-három szintes apartmanházak a strandtól 50-150 m-re találhatóak.

n_ajánlat kép

A városközponttól pár perces sétára, míg a fokozatosan mélyülő homokos-aprókavicsos strandtól csupán 150 m-re található a felújított, elegáns szálloda és melléképülete.
Elhelyezés: légkondicionált, 2 ágyas (pótágy) tus/WC-s szobák (TV/Sat., telefon, hajszárító)
Ellátás: svédasztalos félpanzió
Szolgáltatások: légkondicionált étterem, terasz, drinkbár, kávézó, beach-bár, tenisz, minigolf a közelben, vizisportok

n_ajánlat kép

A Croatia üdülőfalu területén találhatóa 3 éve épült, modern szálloda, 100 m-re a fokozatosan mélyülő, aprókavicsos strandtól.
Elhelyezés: 2 ágyas (pótágy) tus/WC-s, szépen berendezett szobák (TV/Sat., tel., széf, erkély), ill. 2 fős konyhasarokkal rendelkező Stúdiókban.
Ellátás: svédasztalos félpanzió, ill. ellátás nélkül (Stúdió esetén).
Szolgáltatás: légkondicionált étterem, pizzéria, drinkbár, élelmiszerüzlet, bank, posta, teniszpályák, vizisportok, parkoló