Primosten

Primosten városkája közismert a Horvátországot szerető turisták körében. A város egy aprócska szigetre épült, melyet az idők során kis híddal a szárazföldhöz csatoltak. Az óváros szigete, épületei, a zöld spaletták, a helyiek kedvessége, a két gyönyörű félsziget határolta kis öböl, a partközeli bazár- és vendéglősor, a gombócokat dobáló fagylaltárusok, a hangos turisták és csendes magányra vágyók számára egyaránt hatalmas élmény.Nagyobb térképre váltás

n_ajánlat kép

Sibeniktől 28 km-re fekvő festői, középkori városka Primosten, ékessége a domb tetején álló templom, mely egykor sziget volt, de mára egybeépült a szárazfölddel. A város környezete szőlőtermesztéséről és boráról híres. Tengerpartja aprókavicsos, fokozatosan mélyülő.
Az apartmanok az óvárosban vagy a szárazföldi partszakaszon épültek, illetve a vonzáskörzetben, a festői Rogoznicában és Tisnón, a tengerparttól max. 500 m-re.
Budapesttől való távolság: kb. 700 km

n_ajánlat kép

A festői óvárostól kb. 500 m-re egy kis félszigeten, fenyőerdőben, közvetlen a tengerparton található a frissen felújított elegáns szálloda. Két szárny alkotja, comfort és a némileg színvonalasabb felszereltségű premier.