Brac sziget

Az Adria harmadik, Közép Dalmácia legnagyobb szigete Brac. Pálmafákkal övezett tengerparti sétányáról és festői óvárosáról híres fővárosa Supetar a Splitből induló komppal közelíthető meg.Nagyobb térképre váltás

n_ajánlat kép

Az Adria 3. legnagyobb szigete BRAC. Pálmafákkal övezett tengerparti sétányáról és festői óvárosáról híres fővárosa Supetar, a Splitből induló komppal közelíthető meg. A szigetet gyümölcstermesztése és világszerte ismert strandja (Bol - Arany Szarv) teszi vonzóvá. Az apartmanok a fokozatosan mélyülő, aprókavicsos strandtól 100-600 m-re találhatók. Bol szépsége, óvárosának patinája, hangulata és eleganciája lenyűgöző.
Budapesttől való távolság: kb. 740 km + hajóút (1 óra)

n_ajánlat kép

Az Adria 3. legnagyobb szigete BRAC. Pálmafákkal övezett tengerparti sétányáról és festői óvárosáról híres fővárosa Supetar. Splitből vagy Makarskából induló komppal közelíthető meg. A szigetet gyümölcstermesztése, hangulatos, szépséges falvai, dús növényzete és világszerte ismert strandja (Bol - Arany Szarv) teszi vonzóvá. Az apartmanok a fokozatosan mélyülő, aprókavicsos strandtól 100-600 m-re találhatók, mind az öt üdülőhelyen.

n_ajánlat kép

Supetar központjától kb. 10-15 perc sétára, közvetlen a fokozatosan mélyülő kavicsos-homokos tengerparton, mediterrán növényzetben dús parkban található a magas színvonalú szálloda-együttes.