Lastovo sziget

LASTOVO SZIGET & SZIGETCSOPORT (ROBINSON SZIGET - ínyenceknek-) ÚJDONSÁG CSAK NÁLUNK!!!

A Horvát Adria a szárazföldről mérve legtávolibb szigete, illetve szigetei egy varázslatos mesevilágba, némileg a háborítatlan természet, a kristálytiszta tenger, a védett növényvilág és a történelmi múlt emlékei, valamint egy felejthetetlen nyaralás felé vezetnek bennünket. Feltéve, ha a Split-i kikötőben felszállunk a Vela Luka (Korcsula sziget) érintésével Ubli-ba (Lastovo) induló komphajóra, és elindulunk Italya irányába. Jó 4-5 órás, csodás hajóút során Brac és Solta sziget között hajózunk, később pillantást vethetünk Hvar sziget teraszosan épített gyönyörű fővárosára Hvar-ra, majd rövid Korcsula szigeti ki és bekompozás után a nyílt tenger felé vesszük az utat, hogy az apró Lastovo-sziget között navigálva, kikössön hajónk a Lastovo szigetén.

Lastovo számokban: a szigeten -hihetetlen- minden a 46szám jelét viseli magán.
Mégpedig: Lastovon 46 mező, 46 öböl, 46 templom van, a lastovoi szigetcsoport 46 szigetből áll, területe 46 km2, partvonalának hossza szintén 46 km. Ha kételkedik benne -pedig ez a valóság- kérjük, ellenőrizze le az adatok hitelességét és induljon Lastovora, a búvárok, a természetkedvelők, a nyugalom és a szépség birodalmába.

Látnivalók:

  • az amfiteátrumszerűen elhelyezett házak alkotta Lastovo város, tele műemlékekkel,
  • a kikötői városkája Ubli,
  • a hídon megközelíthető Prezba sziget,
  • valamint a természet kincsei

(Részletes információért, érdeklődjön irodánkban!)

Ajánlott útvonal: Bp.-Split autóval, busszal, vagy vonattal, majd kompNagyobb térképre váltás

n_ajánlat kép

A Hotel a kikötőtől pár perces autóúttal érhető el, a Lastovo szigetet - Prizba szigettel összekötő hídon át Pasadur településen, a róla elnevezett öbölben, közvetlen a tengerparton.
Elhelyezés: légkondicionált 2-3 ágyas (pótágy) tus/WC-s, tengerre néző szobák (TV/Sat., telefon, internet-csatlakozó, balkon)
Ellátás: svédasztalos félpanzió
Szolgáltatások: légkondicionált étterem, terasz, táncterasz élőzenével, drinkbár, búváriskola és kölcsönzés, vizisportok