Dubrovnik

Ismerje meg végre Ön is a varázslatos Dubrovnikot, a Dél-Adria méltán világhíres gyöngyszemét, mely már jó ideje az ENSZ Világörökségeinek rangos sorában szerepel. E tekintélyes idegenforgalmi múltú város messzemenően eleget tesz korunk legigényesebb turisztikai elvárásainak is. Múzeumok, fesztiválok, "konobák" (tavernák), éttermek, enyhe mediterrán éghajlat, meseszép tengerparti táj. Legyen Ön is részese mindennek, és győződjön meg Bernard Shaw szavainak igazáról: "Ha a földi paradicsomot keresed, Dubrovnikban megtalálod!"


Nagyobb térképre váltás

n_ajánlat kép

A világörökség részét képező, több mint 1.000 éves történelmi múlttal rendelkező lenyűgöző város, a Horvát Adria legdélibb részén pompázik. Dél-Dalmácia és tán, az egész Adria fővárosa, egyben kulturális központja. Fő attrakció nyáron a "Dubrovnik-i Nyári Játékok" megrendezése. A régi nevén, Raguza nevet viselő, -mediterrán földi paradicsom- idegenforgalmi központtá vált az idők folyamán.

n_ajánlat kép

A Lapad öbölben, gyönyörű zöld környezetben, a kavicsos, illetve kiépített strandtól mindössze 20 m-re a tenger felett fekszik a 3 épületből álló szálloda együttes.
Elhelyezés: 2-3 ágyas (pótágy), tus/WC-s szobák, tengerre néző szobák erkéllyel, a parkra nézők erkély nélküliek
Ellátás: svédasztalos félpanzió
Szolgáltatás: légkondicionált étterem, drinkbár, táncterasz élőzenével, taverna, fitnesz, asztalitenisz, tenisz és vizisportok
Budapesttől való távolság: kb. 940 km

n_ajánlat kép

Az óvárostól 3.5 km-re, közvetlen a kavicsos és sziklás strand mentén, a gyönyörű Lapad-öbölben található szálloda.
Elhelyezés: 2-3 ágyas (pótágy), légkondicionált, tus/WC-s szobák (TV/Sat., tel., erkély)
Ellátás: svédasztalos félpanzió
Szolgáltatás: légkondicionált étterem, grillétterem terasszal, drinkbár, táncterasz élőzenével, teniszpálya, fitnesz, asztalitenisz, vizisportok

n_ajánlat kép

Szépen felújított szálloda a városközponttól kb. 20 perc sétára, a Miramare öbölben található. A sziklás és kavicsos strand 350 m-re található.
Elhelyezés: 2-3 ágyas (pótágy), légkondicionált, tus/WC-s szobák (TV/Sat., tel., minibár, széf, hajszárító)
Ellátás: svédasztalos reggeli, kívánságra félpanzió
Szolgáltatás: légkondicionált étterem, bár, taverna, terasz, üzletek, fodrászat, parkoló, teniszpályák és vizisportok a közelben
Budapesttől való távolság: kb. 940 km

n_ajánlat kép

Dubrovnik óvárosától 3,5 km-re, a Lapad öbölben található ez a dalmát stílusú kisebb szálloda, 50 m-re a kiépített és kavicsos strandtól.
Elhelyezés: 2 ágyas (pótágy), légkondicionált tus/wc-s szobák (TV/Sat., tel., hajszárító )standard szoba erkély nélküli és hegyoldalra néz, a tenger felőli csak részben erkélyes.
Ellátás: svédasztalos félpanzió
Szolgáltatások: légkondicionált étterem, bár, bár, nyitott édesvizű medence díjmentes nyugágyakkal, ingyenes WiFi a hallban, Internetsarok, parkoló. A strandon zuhanyzók, nyugágyak és napernyők bérelhetők.